Tundmatud pildid Ameerikast

Minuni jõudsid ühed vanad fotod Ameerikast. Lugu on lihtne, Googeldasin August Toomuse nime, kuna Usindi talus on erinevate mööbliesemete ning isegi maja seinale kirjutatud Aug.Toomus. Seega tahtsin natuke rohkem teada, mis lugu selle nime taga peitub. Leidsin Fotokala pildifoorumist info, et keegi on leidnud oma vanade fotode pealt Aug.Toomuse nime. See oli Tiido Tennelo.

Paar tunnikest üritasin Tiidoga ühendust saada. Jäljed viisid Ameerikasse. Leidsin ka telefoni numbri ning võtsin ühendust. Tükk aega proovisin aru saada, millised suunakoodid jms on üldse tarvis sellele numbrile ette panna aga lõpuks valisin õigesti.

Tiido oli väga rõõmus, et võtsin ühendust. Ilmselt pole tükk aega eesti keeles pidanud rääkima. Ta skänneeris pildid sisse ning saatis mulle edasi. Ei mina, ega minu lähisugulased ei tunne piltidelt kedagi ära. Tegemist on omakaitsemeestega ja pildid on tehtud ilmselt 1930~ aastatel Rahuste või Ula külas.

Kui keegi tunneb ära, kes piltidel on, siis palun anna teada. 🙂

August Toomus

August Toomus

August Toomus

August Toomus

August Toomus

August Toomus

August Toomus

August Toomus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s