Talgute fotoalbum & kokkuvõte 2015

2. mai 2015 algusega kell 10 hommikul toimusid “Teeme ära” talgute raames koristus ja raadamistööd Ula külas. Töödest võttis osa 13 tublit talgulist. 1,5 km pikkusest teelõigust jõudsime korrastada pea 800 meetrit. Talgu töödega lõpetasime õhtul kell seitse ning seejärel kogunesime Aasile õhtusele istumisele. Tänan südamest sõpru, kes tulid ja aitasid tee ilusamaks teha ning pakkusid suurepärast seltskonda. 🙂 Talgupilte saab näha ka Saarte Hääle kodulehel: http://www.saartehaal.ee/2015/05/02/uleskutse-saatke-meile-oma-talgupilte/


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s