Aasta 2016 Sõrvemaa kaks kõige kangemat meest

Lugu sai alguse suve lõpul esimese suurema tormiga. Olime kodust ära, kui tormas, mis hirmus. Koju jõudes jäime suu ammuli vaatama kohta, kuhu tavaliselt auto pargime. Õnn oli, et sel korral autot seal all ei olnud.

Nimelt oli hoovipeal asuva põlispuu üks oksadest maha kukkunud. Kahju ei olnud suur, kuid pani mõtlema, mis siis, kui all oleks olnud auto, inimene või maja? Kindel oli see, et ülejäänud puu pidi samuti maha saama.

Kuu aega hiljem ilmusid hoovi peale kaks kanget Sõrvemaa tuultes karastanud meest. Suur elukogemus ning selge mõtlemine pani alguse plaanile võtta terve puu maha ning seda nii et puu all olev abihoone jääks kindlasti puutumata.

Hulljulged mehed, selgelt läbi kalkuleeritud tegevus ning soodne ilm võimaldas ohtliku puu langetada.

Ula leht ja Usiniidi perekond tunnustab Kuusiku talust Lindmetsa külast Lauri Jalakut ning Kargi külast Sulase talust Andris Dreimanist, kes said suurepärase tööga hakkama ohtliku puu langetamisel Ula külas Usiniidi talus 2016 aasta oktoobri kuus.

One thought on “Aasta 2016 Sõrvemaa kaks kõige kangemat meest

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s